Korting tot wel 90%
Vind een goede deal voor jou
14 dagen bedenktijd

Voor bedrijven

Over Marktplaats Aanbieding

Op Marktplaats Aanbieding brengen wij de meest interessante aanbiedingen onder de aandacht bij onze bezoekers. De aanbiedingen hebben een hoge korting op de huidige prijs van een service of product en worden aangeboden in de vorm van een tegoedbon. De klant koopt de tegoedbon van Marktplaats Aanbieding. Met deze tegoedbon kan de klant de aanbieding bij de leverancier afnemen binnen een vantevoren afgesproken tijd.

Ook voor ondernemers als u biedt Marktplaats Aanbieding de mogelijkheid om uw dienst of product bij een grote groep koopgerichte klanten onder de aandacht te brengen. Wij zijn daarom altijd geïnteresseerd in nieuwe ideeën en suggesties. Als u een concreet idee heeft voor een Marktplaats Aanbieding, dan zien wij uw voorstel graag tegemoet:

Waarom Marktplaats Aanbieding?

Marktplaats Aanbieding biedt een simpele en kostefficiënte manier om te adverteren en klanten te werven via het grootste e-commerce platform van Nederland.

 • Risicoloos adverteren met Marktplaats Aanbieding
  Zodra de tegoedbonnen bij u ingeleverd zijn, betalen wij deze aan u uit. Op dat moment wordt er pas een commissie ingehouden voor het gebruik van het Marktplaats platform. U loopt dus geen risico.
 • Groot bereik met Marktplaats Aanbieding
  Marktplaats heeft 6 miljoen unieke bezoekers per maand. Dit zijn heel veel potentiële klanten die uw aanbieding zullen zien. Al deze mensen komen naar Marktplaats om een goede koop te doen en daar hoort uw aanbieding bij! Daarnaast zijn er duizenden mensen die op de dag van uw promotie een email zullen ontvangen waarin uw deal wordt aangeboden.
 • Online adverteren voor klanten in uw winkel
  Door online met Marktplaats Aanbieding te adverteren trekt u direct (nieuwe) klanten naar uw winkel. Door een goede service te bieden, heeft u er zo weer vaste klanten bij!

Interessante aanbiedingen

Marktplaats Aanbieding brengt aanbiedingen onder de aandacht die hoge kortingen bieden op de huidige prijs van uw service of product. Daarnaast is een aanbieding interessant als het aantrekkelijk is voor een groot publiek. U kunt hierbij denken aan:

 • Spannende doe-ervaringen, zoals een ballonvaart, paintballen of een helikoptervlucht;
 • Familie-uitjes naar pretparken of dierentuinen
 • Een schoonheidsbehandeling;
 • Een diner in een bijzonder restaurant;
 • Cadeau- & tegoedbonnen;
 • Tickets voor evenementen;
 • Cursussen & workshops.

Voordelen Marktplaats Aanbieding

 • Adverteren op het grootste e-commerce platform van Nederland met een bereik van 7,3 miljoen unieke bezoekers per maand
 • Effectieve Sales Promotie (makkelijk nieuwe betalende klanten trekken)
 • Makkelijk te implementeren & geen investering vooraf
 • Waardevolle promotie via verscheidene kanalen zoals de Marktplaats homepage, nieuwsbrieven, en social media
 • Directe ondersteuning van de klantenservice van Marktplaats Aanbieding

Over Marktplaats

Marktplaats werd in 1999 opgericht als een van de eerste websites in Nederland voor online rubrieksadvertenties. Sindsdien is Marktplaats uitgegroeid tot een van de best bezochte websites van Nederland en de nummer-één-website voor e-commerce.

Marktplaats heeft een bereik van 7,3 miljoen unieke bezoekers per maand en dagelijks worden er op Marktplaats 21 miljoen pagina’s bekeken. Op dit moment bereikt Marktplaats zelfs 60% van alle Nederlanders tussen de 20 en 49 jaar. U kunt dus rekenen op bijzonder veel aandacht als u op Marktplaats adverteert. Uit onderzoek blijkt tevens dat Marktplaats een spontane merkbekendheid heeft van 95% en kan rekenen op een waarderingscijfer van 8.1.

Bron: STIR januari 2010

U vindt een koopgericht publiek bij Marktplaats

Marktplaats Aanbieding biedt een simpele en kostefficiënte manier om te adverteren en klanten te werven via het grootste e-commerce platform van Nederland.

Indien u interesse heeft om met uw aanbieding te adverteren.

×