Korting tot wel 90%
Vind een goede deal voor jou
14 dagen bedenktijd

Hoe werkt het

Marktplaats Aanbieding is altijd op zoek naar de leukste, de mooiste en de handigste deals voor u! Een heerlijk dagje uit, een coole gadget of gewoon een heel praktisch product passend bij de tijd van het jaar. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het op Marktplaats Aanbieding

  • Om te zien welke aanbiedingen er vandaag worden aangeboden gaat u naar aanbieding.marktplaats.nl. Hier vindt u de advertenties van de dag. Interesse? Klik op de ‘Bekijken’ button van de advertentie en lees de achtergrondinformatie, de specificaties en natuurlijk ook de voorwaarden. Als u de aanbieding wilt kopen, klikt u op de ‘Bestel nu!’ button.
  • Na het aantal en eventueel de kleur of de maat van de Marktplaats Aanbieding te hebben gekozen, vult u uw adresgegevens in. Deze gegevens worden alleen gevraagd wanneer u het product krijgt toegestuurd. Hierna hoeft u de aanbieding alleen nog af te rekenen. U kunt uw aanbieding betalen met iDeal of Creditcard.
  • Na de betaling ontvangt u een e-mail waarin de aankoop van uw Marktplaats Aanbieding wordt bevestigd. In deze e-mail vindt u alle details van uw aankoop overzichtelijk op een rijtje.
  • Afhankelijk van het aantal tegoedbonnen u heeft gekocht, ziet u één of meerdere links in de bevestigingse-mail. Achter iedere link zit een unieke tegoedbon. Via deze link kunt u uw tegoedbon downloaden. Wanneer u een aanbieding heeft gekocht waarbij uw tegoedbon het toegangsbewijs of de bevestiging van de aankoop voor een dienst is, dient u deze te tonen en/of in te wisselen bij de aanbieder van wie u de Marktplaats Aanbieding heeft gekocht. Wanneer u een product bestelt dat op het door u opgegeven adres wordt afgeleverd, hoeft u de tegoedbon niet te downloaden. Alle benodigde informatie staat in de bevestigingse-mail.

Indien u nog verdere vragen heeft kunt altijd terecht bij onze veelgestelde vragen. Mocht u uw antwoord daar niet kunnen vinden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij streven ernaar u binnen 3 dagen een antwoord te geven.

Meer informatie over de voorwaarden van Marktplaats Aanbieding kunt u nalezen in de gebruiksvoorwaarden en het privacy beleid.

Veel plezier met uw Marktplaats Aanbieding!

×