Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Last van een herfstdip? Geef uzelf een boost met deze krachtige lichttherapie daglicht lamp (10.000 lux)

Voordelen

  • Krijg meer energie door natuurlijk nagebootst licht
  • Zeer krachtige lamp, 10.000 lux
  • Handzaam formaat en eenvoudig op te bergen
  • Bevordert het dag/nachtritme

Voorwaarden

  • Bij de aankoop van dit product dient u een afleveradres op te geven. Het product wordt rechtstreeks op dit adres afgeleverd
  • Exclusief € 6,95 verzendkosten per bestelling
  • Levertijd: uw bestelling wordt uiterlijk 4 november a.s. verzonden

Meer informatie

Vermindering daglicht van invloed op humeur
Wanneer de dagen korter worden, worden we minder blootgesteld aan licht. Dit kan van invloed zijn op ons humeur. We worden moe en futloos, raken sneller geïrriteerd en hebben minder energie. Soms is het zelfs zo erg dat we enorm moeite hebben om ons bed uit te komen. Deze verschijnselen wordt ook wel de herfstdip genoemd. De enige remedie? Blootstelling aan licht. Veel licht.

Nu kunt u natuurlijk een retourtje naar de zon boeken om wat zonnestralen op te vangen. Goedkoper en nog veel makkelijker is het om de zon in huis te halen!

Lichttherapie door een lamp die de zon nabootst
Deze Impulsion Daglicht lichttherapie lamp geeft zeer helder licht af, wel 10.000 lux. Lux is de eenheid die gebruikt wordt om de intensiteit van het licht aan te geven. Ter illustratie: Op een donkere herfstdag bereikt de lichthoeveelheid soms maar 2500 lux. Op een zomerse dag kan het oplopen tot wel 100.000 lux! Dankzij de technologie en de hoge mate van lichtverspreiding van deze lamp (ongeveer 10.000 Lux per 17 cm) wordt op een natuurlijke manier de zon nagebootst.

Effect al merkbaar met paar minuten per dag
Wanneer u ’s ochtends 5 tot 15 minuten voor de lamp gaat zitten, heeft u daar de rest van de dag profijt van. U krijgt meer energie en voelt zich direct minder somber. Dagelijks gebruikt helpt u om u weer snel fit en vitaal te voelen. Terwijl u de lamp gebruikt, kunt u gewoon andere activiteiten uitvoeren zoals bijvoorbeeld ontbijten, lezen, telefoneren en computeren.

Maak nu een eind aan dat futloze gevoel, energiegebrek, slapeloosheid, melancholie, concentratieproblemen en het ‘s ochtends moeilijk kunnen opstaan. Haal deze lichttherapie lamp nu voor € 49 in huis en ga als een zonnetje deze herfst door!

lichttherapie lamp

 

Bestel nu!
•Klik op de Bestel nu-knop om de lichttherapie lamp te bestellen
•Vul uw adresgegevens in op de bestelpagina. Uw bestelling wordt bij u thuis bezorgd
•U ontvangt de tegoedbon op pdf-formaat per e-mail. U hoeft niets meer te doen met deze tegoedbon

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding