Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Verlangen naar een sigaret is nu definitief verleden tijd met SmokeCaps!

Voordelen

  • Stoppen zonder nicotine toevoer
  • Voorkomt slecht humeur
  • Geheel op natuurlijke basis
  • Vol met mineralen en vitaminen voor optimale ondersteuning

Voorwaarden

  • Tegoedbon is 2 maanden geldig; t/m 6 januari 2012
  • Exclusief €4,95 verzendkosten
  • De levertijd is maximaal 10 werkdagen

Meer informatie

Pleisters, kauwgum… waarschijnlijk heeft u het allemaal al eens geprobeerd. Huidirritaties en een pakje kauwgom per dag zonder resultaat… Goede voornemens hebben we allemaal, maar het verslaafd zijn aan roken kan hardnekkig zijn. Stoppen is een des te grotere uitdaging waarbij u  efficiënte hulp kunt gebruiken. Met deze voordelige Marktplaats Aanbieding hopen wij dat u uw goede voornemens voor 2011 alsnog waar kunt maken!

Ingrediënt dat wonderen doet
De SmokeCaps capsules bestaan voor honderd procent uit het natuurlijke ingrediënt havergras. Uit onderzoek is gebleken dat havergras een uitzonderlijk remmend effect heeft op de behoefte aan nicotine. En omdat dit precies is wat u nodig heeft als toekomstige stopper, heeft SmokeCaps dit ingrediënt naar een zeldzaam hoog concentraat weten te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat uw trek in een sigaret per direct afneemt!
SmokeCaps zorgen voor een relaxte stop periode zonder nicotine. Hoe dit kan? SmokeCaps heeft invloed op de hersengolven en enzymen in het hoofd. Dit verlicht de spanning en maakt u bestand tegen de verleiding van nicotine en stress. Zo heeft u tijdens de stopperiode geen last van bijwerkingen zoals irritatie of een slecht humeur en is de behoefte om te roken uitgeschakeld.

Een natuurlijk verloop
Door de poedervormige substantie in de capsule komen de werkzame stoffen snel in de bloedbaan. De gehele substantie zal gemiddeld in 4 minuten volledig zijn opgenomen! Voor optimaal resultaat is het verstandig om twee dagen voordat u definitief stopt, te beginnen met de SmokeCaps. Hierdoor zal de overgang van roken naar niet roken zeer geleidelijk en natuurlijk verlopen.

U zult zich zeker afvragen waarom u niet eerder bent gestopt? Het is nooit te laat om overstag te gaan en daarom kan ook nu nog uw verslaving bij de kern worden aangepakt. Of geef deze aanbieding cadeau aan die notoire roker in uw omgeving. Profiteer nu met 50% korting op SmokeCaps (30 capsules)!

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding