Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Dit SleepMed hoofdkussen heeft een vulling van 100% NASA traagschuim en een 3D ventilatieband

Voordelen

 
  • Vormt zich volledig naar de natuurlijke vormen van je lichaam dankzij het NASA traagschuim
  • Voorkomt klachten aan nek, schouders en rug
  • Geschikt voor rug,- buik- en zijslapers
  • Uitstekende vochtregulatie dankzij 3D ventilatieband; ideaal voor mensen die 's nachts veel transpireren
  • Anti-allergene buitenhoes (wasbaar op 30 graden)

Voorwaarden

  • Levertijd: je bestelling wordt uiterlijk 28 november a.s. verzonden
  • Exclusief € 5,95 verzendkosten per bestelling

Meer informatie

Het hoofdkussen wordt vaak buiten beschouwing gelaten als het gaat om slaapcomfort. Volkomen onterecht, want een goed kussen is nou juist hetgeen wat het verschil kan maken. Daarnaast kan het juiste kussen ook nek-, schouder- en rugklachten helpen voorkomen. Met dit SleepMed traagschuim hoofdkussen weet je zeker dat je de perfecte keuze maakt: het kussen is extreem comfortabel en perfect ondersteunend.

Geen lichamelijke klachten meer

Dit unieke kussen heeft een vulling van 100% NASA traagschuim. Dit speciale schuim, ook wel memory foam genoemd, werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart om de druk tijdens een lancering te verlichten. Tegenwoordig wordt het vanwege de vele voordelen ook gebruikt in de slaapindustrie. De memory foam vulling van het kussen heeft als speciale werking dat het de druk gelijkmatig verdeelt. Zo wordt de druk weggenomen en krijg je een optimale ondersteuning van hoofd, nek en schouders. Zeg maar vaarwel tegen een stijve nek, vastzittende schouders of andere lichamelijke klachten!

Voor alle slaapposities

Een andere innovatie op slaapgebied is het gebruik van 3D ventilatietechniek. Met zijn 3D ventilatieband geeft dit kussen een licht verkoelend effect, zo lig je niet te zweten op je kussen. De buitenhoes is hypo-allergeen, wat inhoudt dat het geen allergische reacties geeft. Het maakt met dit kussen ook niet uit of je een rug,- buik- of zijslaper bent. Doordat je lichaamsgewicht optimaal verdeeld wordt draagt dit bij aan een gezonde bloedsomloop en soepele spieren en gewrichten.

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding