Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Met de Appletini appelboompjes heb je niet eens groene vingers nodig om te kunnen smullen van een lekker appeltje van eigen bodem.

Voordelen

 • Geniet van heerlijke, zoetfrisse appeltjes uit eigen tuin
 • Zelfbestuivend, creëert zijn eigen fruit
 • Prachtige roze-witte bloesem in het voorjaar
 • Zeer winterhard; kunnen zonder problemen buiten overwinteren
 • Geschikt voor in een pot of in de volle grond
 • Staat ook geweldig op het balkon of het terras
 • Eenvoudig in het onderhoud
 • Tip: ga voor een set van 4 en ontvang oplopende korting!
 • Levering op de Waddeneilanden of bij afhaalpunten is helaas niet mogelijk.
 • Voorwaarden

  • Levertijd: 10 werkdagen
  • Exclusief € 5,95 verzendkosten per bestelling

  Meer informatie

  Er is niets lekkerder dan groente en fruit uit eigen tuin. Je weet zeker dat er geen chemische stoffen aan te pas komen en de tijd en aandacht die je in het tuinieren steekt zorgen ervoor dat alles nét iets lekkerder smaakt. Met de Appletini appelboompjes heb je niet eens groene vingers nodig om te kunnen smullen van een lekker appeltje van eigen bodem.

  Prachtige bloesem, heerlijke vrucht

  De Appletini is een kleine compacte appelboom. Een volgroeide Appletini boom wordt maximaal 2 meter hoog. In het voorjaar komt de boom vol te hangen met een prachtige roze-witte bloesem die de lente aankondigt en de tuin van een romantisch tintje voorziet. In de maanden die volgen maakt deze bloesem plaats voor kleine friszoete appeltjes. De paars-rode vruchten zijn kleiner dan normale appels, maar ze smaken er zeker niet minder om! De Appletini appels zijn ideaal als een lekkere snack om bijvoorbeeld te dopen in karamel of warme chocolade. Doordat de appeltjes kleiner zijn dan normaal, hebben ze niet echt een klokhuis. Hierdoor zijn de appeltjes prima in hun geheel op te eten.

  Zelfbestuivend

  De Malus Appletini is een zelfbestuivende appelsoort. Dit betekent dat ze hun eigen fruit creëren en een tweede boom als bestuiver dus niet nodig is. De boompjes zijn ook makkelijk in een pot te plaatsen, hiermee zijn ze ook geschikt voor iets kleinere tuinen of voor op het terras. Let er wel op dat de grond voedingrijk en waterdoorlatend is. Verder heeft de Appletini appelboom geen uitgebreide handleiding: verwijder simpelweg de dode vruchten en takjes. Dit zorgt ervoor dat de plant al zijn energie kan gebruiken om te groeien. De boompjes zijn winterhard en zijn dus prima bestand tegen vorst of een mantel van sneeuw.

  Oplopende korting bij 2 stuks

  De boompjes worden keurig bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment een hoogte van 20 tot 30 cm. Als je gaat voor een set van 4 stuks kun je ook nog eens een extra korting tegemoet zien!

  – Set van 2 Appletini Appelbomen – vandaag slechts €19,95 ipv €59,95

  – Set van 4 Appletini Appelbomen – vandaag slechts €34,95 ipv €119,90

  Nooit meer een aanbieding missen?

  Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding