Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Deze prachtige palmbomen zijn dankzij hun hoge winterhardheid perfect voor het Nederlandse klimaat.

Voordelen

 • Geeft je tuin een zomerse/exotische look
 • De palmen groeien uit tot prachtige bomen
 • Geschikt voor het Nederlandse klimaat
 • Volledig winterhard
 • Verbaas al je vrienden en familie!
 • Leveringshoogte: 70 - 80 cm
 • Tip: kies voor een set van 2 stuks en ontvang oplopende korting!
 • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten
 • Voorwaarden

  • Levertijd: 10 werkdagen
  • Exclusief € 5,95 verzendkosten per bestelling

  Meer informatie

  Palmbomen in de Hollandse (voor)tuin, het kan! Als je dacht dat palmbomen niet bestemd zijn voor ons klimaat heb je goed mis. Er bestaan namelijk tientallen verschillende soorten die dat wel zijn en vandaag hebben wij er daarvan twee in de aanbieding. En dat voor een prijs waarvoor je ze echt niet kan laten liggen!

  De Trachycarpus Fortunei

  De Trachycarpus Fortunei, in Nederland beter bekend als ‘Aziatische Waaierpalm’ is de meest verkochte palmsoort in Noord-Europa. De reden hiervoor is voornamelijk dat deze palm zich het beste houdt onder Nederlandse weersomstandigheden. Zelfs winters met 18 graden vorst kan deze palm overleven. De Trachycarpus dankt zijn naam aan de bioloog Robert Fortune en komt van oorsprong uit Noord-China. Hier groeit de palm op de wanden van de Himalaya waar sneeuw en extreme kou niet ongewoon zijn. De Trachycarpus is tevens een snelle groeier en kan na een aantal jaren in de volle grond zo’n 25 cm stam per jaar erbij groeien. Deze palm groeit voornamelijk in de hoogte.

  Verzorging

  De palmen zijn gemakkelijk in onderhoud en kunnen zowel in de volle grond als in een pot gehouden worden. Deze palmen houden van een zonnige standplaats en zeer goed gedraineerde grond nodig. Ze groeien het best in de volle grond. Door hun hoge winterhardheid en sterke blad kunnen ze dus ook ’s winters gewoon buiten blijven staan. Wanneer deze palmen in een pot worden gezet, zorg dan voor een grote diepe pot. Tijdens droge, warme zomers gemiddeld 3 keer per week water geven afhankelijk van hoe vochtig de grond nog is. Net als bij elke palm dient het oudste, bruine blad zo dicht mogelijk bij de stam afgeknipt te worden. Bruine punten kunnen worden afgeknipt. Dit heeft geen verder effect op de palm.

  Oplopende korting bij 2 stuks

  De palmen worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment al een hoogte van 70 tot 80 cm. Als je gaat voor een set van 2 stuks kun je ook nog eens een extra korting tegemoet zien!

  – 1x Trachycarpus Fortunei – slechts €29,95 ipv €99,95

  – 2x Trachycarpus Fortunei – slechts €54,95 ipv €190,90

  Nooit meer een aanbieding missen?

  Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding