Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Wordt u altijd wakker met nek- en rugklachten? Met deze kussens van Konbanwa niet meer!

Voordelen

  • Altijd de juiste ondersteuning tijdens het slapen
  • Voorkomt onrustig slapen en nek- en rugklachten
  • Antiallergisch en stofvrij
  • Keuze uit een bamboo kussen of een boxkussen
  • Het boxkussen is naar wens bij te vullen

Voorwaarden

  • Levertijd: je bestelling wordt uiterlijk 22 februari a.s. verzonden
  • Exclusief € 5,95 verzendkosten per bestelling

Meer informatie

Een goed kussen is enorm belangrijk voor een goede ondersteuning van je lichaam tijdens het slapen. Slechte ondersteuning is oorzaak nummer één van een slechte rust, urenlang draaien en rug- en nekklachten. Met deze kussens van Konbanwa behoort dit tot de verleden tijd!

Konbanwa Bamboo Pillow
De Bamboo Pillow is gevuld met verscheurd traagschuim en biedt goede ondersteuning aan je hoofd en nek. Ook wanneer je op je rug, zij of buik slaapt. De superzachte hoes is gemaakt van natuurlijke bamboevezels en fijn katoen, ondersteund door honderden geweven kamers. Deze stof bevordert de luchtstroom tussen je lichaam en het kussen zodat je niet te warm en plakkering wordt. Bovendien heeft het kussen schimmel, allergenen en mijt werende eigenschappen zodat hij ideaal is voor mensen met allergieën.

Konbanwa Box Pillow
Een boxkussen is zo gemaakt dat hij de schouderholte op de juiste wijze ondersteunt voor een optimale anatomisch correcte ligging bij rug- en zijslapers. Deze Konbanwa Box Pillow is dan ook vooral ideaal voor wie vaak wakker wordt met een stijve en pijnlijke nek en schouders. Het kussen heeft een tijk van 100% katoensatijn met een rits zodat je ‘m ook gemakkelijk kunt bijvullen. Ook dit kussen is antiallergisch en stofvrij.

Konbanwa
Het merk Konbanwa richt zich op de nek- en rugklachten tijdens het slapen. Dergelijke klachten kunnen ontstaan door een kussen dat niet past bij de manier waarop je slaapt. Ondanks de verschillende materialen die als vulling worden gebruikt, zorgen alle kussens van het merk voor een goede ondersteuning van jouw hoofd en nek zodat je nooit meer wakker wordt met nek- en/of rugpijn. Daarnaast zijn de meeste hoofdkussens antiallergisch en stofvrij waardoor de kussens ook geschikt zijn voor mensen met een allergie. De hoofdkussens kennen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Bestel nu!
• Klik op de Bestel nu!-knop om te bestellen
• De aankoop wordt naar het adres gestuurd dat je invult
• Je ontvangt de aankoopbevestiging per e-mail. Klaar!

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding