Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Van waaghalzen tot de allerkleinsten, in Plopsaqua De Panne is het waterpret voor jong en oud!

Voordelen

  • Het coolste waterpark van België
  • Waterpret voor jong en oud
  • Ga op avontuur met alle Plopsa-figuren
  • Bevindt zich vlak naast Plopsaland De Panne

Voorwaarden

  • Tickets zijn geldig t/m 7 januari 2018
  • Kinderen kleiner dan 85 cm krijgen gratis toegang (kinderen worden gemeten met de schoenen aan)

Meer informatie

Duik samen met Maya de Bij, Bumba, Samson en al hun vrienden in een magisch avontuur in Plopsaqua De Panne, het waterpretpark dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt. Geen subtropisch zwembad, maar een uniek themapark waar speciale licht- en geluidseffecten de hele familie gegarandeerd omverblazen. De vier zwembaden en zes glijbanen zijn overdonderend magisch!

Ga op wateravontuur met alle Plopsa-figuren 
Wickie de Viking voert je mee naar zijn Vikingdorp in een dooiend sneeuwlandschap. Onderweg zwem je in de spectaculaire wildwaterbaan en kom je Maya de Bij en Kabouter Plop tegen! Kijk wel goed uit je ogen, want boven het golfslagbad breekt meermaals per dag een bulderend onweer met donder en bliksem los. Gelukkig houdt Samson steeds een oogje in het zeil!

Waterpret voor jong en oud! 
De allerkleinsten halen hun hartje op bij de drie glijbanen, kleurrijke speeltuigen en spetterende watereffecten van Wickie’s Speeldorp. Maar ook jonge tieners komen dankzij de spectaculaire glijbanen aan hun trekken. Op de Glijdende Banden wring je je door scherpe bochten op een boei waar je alleen of met twee in kan, de Disco Slide maakt met de combinatie water, licht en muziek van je rit een nummer 1 hit.

En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België? Hierbij klapt onder je voeten een luik weg en val je loodrecht naar beneden, om vervolgens tegen 40 kilometer per uur door de bochten te razen.

Even toe aan een relaxmomentje? Blaas dan even uit in het buitenzwembad, de sauna, twee bubbelbaden of op de ligweide.

Tip!
Maak er een heerlijk weekendje weg van naar De Panne aan de Belgische kust. Dan bezoek je een dag Plopsaqua én een dag Plopsaland De Panne. Klik hier [https://aanbieding.marktplaats.nl/deal/dagentree-plopsaland-de-panne-be/] voor entreetickets met korting voor Plopsaland.

Bestel nu!
• Klik op de Bestel nu-knop om de tegoedbon(nen) te kopen
• Je ontvangt de bevestiging van de aankoop per e-mail
• Download de tegoedbon(nen) via de link in het bevestigingsbericht
• Volg de instructies op de tegoedbon om de reservering te maken

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding