Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Superleuk uitje voor jong en oud naar het meest bezochte pretpark van België: Plopsaland De Panne

Voordelen

  • NIEUW: Heidiland!
  • Meer dan 50 attracties voor jong en oud
  • Ontdek de magie van Studio 100
  • Het meest bezochte pretpark van België
  • In Plopsaland De Panne staan tal van evenementen en shows op het programma

Voorwaarden

  •  Tickets zijn geldig t/m 7 januari 2018
  • Kinderen kleiner dan 85 cm krijgen gratis toegang (kinderen worden gemeten met de schoenen aan)

Meer informatie

Plopperdeplop! Binnenkort komt de zomervakantie er weer aan en tijdens deze lange vakantie is het voor vele ouders van jonge kinderen nog wel eens een uitdaging om de kids lekker bezig te houden. Maar wij hebben alvast een tip: een heerlijk dagje uit naar Plopsaland De Panne!

Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba, Maya de Bij en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van Studio 100 met het plezier van meer dan 50 attracties voor jong en oud. Laat je betoveren door de feestelijke parade die dagelijks met alle bekende Studio 100-figuren door het park trekt. Wist je dat het park gelegen is op slechts 1,5 km van het Belgische strand?

NIEUW: Heidiland! 
Plopsaland De Panne verwelkomt je in de gloednieuwe themazone Heidiland waarin Heidi de hoofdrol speelt. Raas er tegen een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de rails van de houten coaster Heidi The Ride of maak een beestige rit op de Dierenmolen. Je wordt er volledig ondergedompeld in de sfeer van een Zwitsers bergdorpje!

Meer dan 50 outdoor- en indoorattracties 
Hou je klaar om de andere 50 adembenemende thema-attracties te ontdekken! Vlieg in twee seconden van nul naar negentig kilometer per uur op Anubis The Ride, tuimel als een echte piraat het water in op de SuperSplash of beklim als een stoere Viking met Halvar de rotsen van de Grote Golf. Slecht weer? Niet getreurd! Droom weg op meer dan 10 magische attracties in Mayaland, maak een boottochtje door het overdekte Bos van Plop of geniet van de superleuke liveshows in het Plopsa Theater!

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op de website voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Tip!
Maak er een heerlijk weekendje weg van met een extra dagje waterpret! Binnenkort hebben wij namelijk ook een aanbieding voor waterpretpark Plopsaqua De Panne, direct gelegen naast Plopsaland. Kun je de kids trakteren op een dubbelleuk uitje!

Bestel nu!
• Klik op de Bestel nu-knop om de tegoedbon(nen) te kopen
• Je ontvangt de bevestiging van de aankoop per e-mail
• Download de tegoedbon(nen) via de link in het bevestigingsbericht
• Volg de instructies op de tegoedbon om de reservering te maken

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding