Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Buitengewoon veel binnenpret: Plopsa Indoor Hasselt met binnen- én buitenattracties

Voordelen

  • Weer of geen weer, het ideaal dagje uit!
  • Meer dan 25 binnen- en buitenattracties
  • Dagelijkse liveshow en Meet & Greets met Plopsa-figuren
  • In Plopsa Indoor Hasselt staan tal van evenementen en shows op het programma

Voorwaarden

  • Het park is uitzonderlijk gesloten op  26 november
  • Tickets zijn geldig t/m 7 januari 2018
  • Kinderen kleiner dan 85 cm krijgen gratis toegang (kinderen worden gemeten met de schoenen aan)
  • Tickets enkel geldig voor Plopsa Indoor Hasselt

Meer informatie

De zomervakantie staat alweer voor de deur. Wij kunnen het ons zo voorstellen dat heel veel vaders en moeders alweer druk aan het bedenken zijn hoe de kinderen tijdens de vakantie vermaakt moeten worden. Vooral als het weer niet meezit, kan het nog wel eens lastig zijn om een leuk uitstapje te vinden dat lekker warm en droog binnen plaatsvindt. Maar daar hebben wij de perfecte oplossing voor: Plopsa Indoor Hasselt!

Plopsa Indoor Hasselt, dat slechts op een halfuurtje rijden van Maastricht ligt, telt 25 spectaculaire en veilige attracties en is maar liefst twee voetbalvelden groot! Hier beleven de kleinsten hun eerste grote avonturen, terwijl mama, papa en de rest van de familie lekker meedoen of even uitblazen in het Studio 100 Café of op het ruime buitenterras.

Meer dan 25 coole binnen-en buitenattracties! 
Zet je schrap voor een stormachtige boottocht met Piet Piraat op de Woeste Zee, scheer langs ruige rotsen en donkere grotten in de Wickie Coaster en verken de spannende Speelboom van Kabouter Plop. De allerkleinsten klimmen, glijden, kruipen en draaien in de Bumba speeltuin, springen op de rug van de Kikkers en varen tussen de bloemen met de Eendjes. Maya de Bij verwelkomt je in de themazone Maya’s Wereld, waar je wandelt tussen levensgrote bloemen en je je verwondert over de adembenemende natuurwereld.

Bij goed weer trek je naar de ruime buitenzone, waar je de boeven achternazit op de Vliegende Fietsen van Mega Mindy en je een heus parcours aflegt door het K3-Verkeerspark. Klim dan zo snel mogelijk naar de top van de Klimberg, blus samen met K3 de brand als een echte brandweerman of -vrouw of leef je uit tussen de Dansende Fonteinen!

Een onvergetelijke dag 
Nadat iedereen zijn buikje rond hebt gegeten in het Studio 100 Café, het Plophuisje of bij Frieda Kroket, sluit je je bezoek af met een liveshow met alle Studio 100-helden in het nostalgische Theater. Pas na een dikke knuffel en fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts. Deze dag vergeet je nooit meer!

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op de website voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Reserveer nu!
• Klik op de Bestel nu-knop om de tegoedbon(nen) te kopen
• Je ontvangt de bevestiging van de aankoop per e-mail
• Download uw tegoedbon(nen) via de link in het bevestigingsbericht
• Volg de instructies op de tegoedbon om de reservering te maken

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding