Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Basis, gevorderden of een complete cursus digitale fotografie. Ook leuk als cadeau!

Voordelen

  • Leer alle kneepjes van digitale fotografie!
  • Leer hoe je met jouw camera moet omgaan en prachtige foto’s te maken
  • Begeleiding/feedback door enthousiaste professionele fotografen
  • De cursussen zijn 24/7 online en overal beschikbaar
  • Inclusief jaarabonnement op het e-magazine ‘Photo Exposure’
  • Keuze uit 3 cursuspakketten
  • Superleuk om iemand cadeau te doen

Voorwaarden

  • De tegoedbon is geldig t/m 31 augustus 2017
  • Na registratie kun je binnen 3 werkdagen beginnen met de cursus
  • De tegoedbon kun je verzilveren via www.completecursusfotografie.nl/index.php/marktplaats

Meer informatie

Het is je vast al eens overkomen. Op vakantie, een feestje, een gezellig dagje uit, de leuke momenten van de kinderen… je maakt fanatiek foto’s met jouw geweldige digitale spiegelreflexcamera, maar wanneer je ze terugkijkt, blijkt dat heel veel foto’s gewoon niet goed gelukt zijn. Wazig, verkeerde belichting, fletse kleuren, niet zoals je het voor ogen had. Met een leuke en leerzame cursus digitale fotografie kom je nooit meer voor teleurstellingen te staan!

Of misschien heb jij wel een vriend/vriendin of familielid die altijd en overal met een camera rondloopt? Hoe leuk is het dan niet om één van onderstaande cursussen cadeau te geven!

Opties
Basiscursus I & II samen: van € 98 voor € 24,95
Gevorderdencursus: van € 138 voor € 34,95
Basis I & II en gevorderden compleet: van € 198 voor € 49,95

Basiscursus I
Deze cursus is speciaal voor mensen die een digitale spiegelreflexcamera bezitten, maar eigenlijk niet precies weten hoe hij werkt of wat ze er allemaal mee kunnen doen. Je vindt het leuk om te fotograferen, maar begrippen als diafragma, sluitertijd en witbalans zeggen je niet zoveel. Je fotografeert op gevoel en in de automatische stand terwijl er zoveel meer creatieve mogelijkheden met jouw camera zijn. De cursus wordt geheel digitaal aangeboden en bestaat uit 4 lessen. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen!

Basiscursus II
Deze cursus gaat verder waar basiscursus I gestopt is. Deze vervolgcursus gaat onder andere in op de verschillende compositietechnieken, creatieve vaardigheden en het beter leren kijken en gebruiken van licht. De cursus is voor mensen die basiscursus I hebben afgerond of voor mensen die begrippen als sluitertijd & diafragma al onder de knie hebben en zich verder creatief willen ontwikkelen. Deze digitale cursus bestaat uit 6 lessen.

Gevorderdencursus
Voor de fotograaf die al een tijdje bezig is met fotografie! De gevorderdencursus is heel breed opgezet en gaat ook in op fotobewerking zoals met Adobe Lightroom & Photoshop! Tijdens deze cursus ga je je in meer dan 10 deelvakgebieden verdiepen: portretten bij natuurlijk en studiolicht, landschappen en natuur-, macro-, reis-, straat-, product-, architectuur-, kinder- en trouwfotografie komen onder andere aan bod. Deze digitale cursus bestaat uit 16 lessen en is voor fotografen die basis I en II onder de knie hebben.

Zo werkt het 
Je gaat thuis of op locatie lekker zelf aan de slag als het je uitkomt en doet gemiddeld twee weken over een les. Je bestudeert eerst de lesstof en gaat vervolgens met de opdrachten aan de slag. Door het insturen van de antwoorden en foto’s krijg je feedback van jouw cursusbegeleider. Heb je vragen, dan kun je deze rechtstreeks aan hem of haar stellen. Een specifieke vooropleiding of voorkennis heb je niet nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen! De studieduur varieert van 2 maanden voor basis I tot een jaar voor de complete cursus.

Bestel nu!
• Klik op de Bestel nu!-knop om de tegoedbon te kopen
• Je ontvangt de bevestiging van de aankoop per e-mail
• Download de tegoedbon(nen) via de link in het bevestigingsbericht
• Volg de instructies op de tegoedbon om de reservering te maken

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding