Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Deze wonderolie, ook wel het vloeibare goud uit Marokko genoemd, zou iedereen in huis moeten hebben!

Voordelen

  • Cosmetisch wondermiddel; ook wel het vloeibare goud genoemd
  • 100% biologisch en puur; EcoCert gecertificeerd
  • Werkt tegen rimpels en verschillende huidaandoeningen
  • Ook geschikt voor nagels, haren en lippen
  • Een flesje is 100 ml en gaat zeer lang mee

Voorwaarden

  • Levertijd: je bestelling wordt uiterlijk 23 augustus a.s. verzonden
  • Exclusief € 5,95 verzendkosten per bestelling

Meer informatie

Arganolie zou iedereen in huis moeten hebben omdat het tegen heel veel helpt. Het wordt niet voor niets ook wel vloeibaar goud genoemd. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat deze wonderolie zeer rijk is aan gezonde stoffen. Dankzij de unieke samenstelling heeft de olie een ongekend positief effect op je hele lichaam!

Cosmetische wonderolie
Arganolie is een schaarse olie die in Marokko traditioneel handmatig geproduceerd wordt uit de pitten van de arganboom. Om 1 liter olie te krijgen wordt er 30 kilo pitten koud geperst. De olie is rijk aan essentiële vetzuren, verschillende antioxidanten, voedende vitamine E en eiwitten. Dankzij deze brede variatie aan werkzame stoffen werkt arganolie intensief verzorgend voor huid, haar en nagels.

Dagelijks gebruik van arganolie helpt om rimpels te verminderen en voorkomen, het hydrateert de huid, versterkt nagels en verzorgt haren en hoofdhuid. Maar dat is nog niet alles. Je kan arganolie onder andere gebruiken voor het behandelen van huidaandoeningen zoals acne, eczeem, atopie en psoriasis, om striae en zwangerschapsstriemen te verzachten, de nagelriemen te verzorgen, je lippen te verzachten en voor het masseren van stijve artritis gewrichten en pijnlijke spieren. Je doet heel lang met een flesje want voor bijvoorbeeld de verzorging van je gezicht heb je voor de voedende werking maar 1 à 2 drupjes nodig. Het smeert ontzettend goed uit.

Over Oil Naturel
Oil Naturel maakt enkel gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen. De arganolie is 100% biologisch en puur en heeft het EcoCert keurmerk. Oil Naturel is met hart en ziel toegewijd aan het bieden van een eerlijke en zuivere arganolie. Dit heeft ervoor gezorgd dat deze arganolie garant staat voor kwaliteit!

Bestel nu!
• Klik op de Bestel nu!-knop om te bestellen
• De aankoop wordt naar het adres gestuurd dat je invult
• Je ontvangt de aankoopbevestiging per e-mail. Klaar!

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding