Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Krijg nu wittere en ultra schone tanden dankzij deze Lucovitaal Activated Charcoal met mint, gemaakt van 100% natuurlijke stoffen. Veilig en effectief.

Voordelen

  • Gemaakt van 100% natuurlijke stoffen
  • Vrij van chemicaliën, additieven en fluoride
  • Krijg wittere tanden, zonder je tanden te schaden
  • Geschikt voor veganisten
  • Gaat schadelijke bacteriegroei tegen

Voorwaarden

  • Levertijd: 7 werkdagen
  • Exclusief : 5,95 verzendkosten per bestelling

Meer informatie

Veel mensen dromen van een stralende witte lach. Helaas ben je al gauw honderden euro’s kwijt aan professionele tandbleekbehandelingen. Gelukkig hoeft dat niet langer. Dankzij deze Activated Charcoal kun je op een natuurlijke manier beeldschone witte tanden krijgen.

100% natuurlijk en veilig

Activated Charcoal is inmiddels razend populair geworden in de beauty en lifestyle wereld en dat is niet zonder reden. In tegenstelling tot schadelijke bleekbehandelingen, is Activated Charcoal veilig. Het schaadt de tanden niet en is geschikt voor dagelijks gebruik. Zo bespaar je honderden euro’s en krijg je toch de witte tanden waar je van droomt.

Deze Lucovitaal Activated Charcoal met mint is gemaakt op basis van de geactiveerde houtskool van kokosnoot. Het is een 100% natuurlijk product dat ervoor zorgt dat jouw gebit witter en schoner wordt. Er zijn geen chemicaliën of additieven toegevoegd aan het product en bovendien is de Lucovitaal Activated Charcoal fluorid- vrij. Geniet dag in, dag uit van wittere tanden!

Witte tanden, schoon gebit en frisse adem

Naast dat het je tanden witter maakt, maakt de Lucovitaal Activated Charcoal je tanden ook superschoon. De activerende houtskool gaat schadelijke bacteriegroei tegen en absorbeert geurtjes. Dit betekent een schoon gebit en een frisse adem. Daarnaast zorgt de Activated Charcoal ervoor dat de tanden worden versterkt en gepolijst, zonder deze gevoelig te maken. Zo kun je op een natuurlijke manier je gebit verzorgen.

Gebruik:

1. Maak de tandenborstel nat

2. Dip voorzichtig de natte tandenborstel in de geactiveerd houtskool

3. Poets de tanden minimaal 2 tot 4 minuten

4. Schrik niet! Je gebit is nu zwart gekleurd, maar dat is gemakkelijk weg te spoelen.

5. Spoel de mond en tong goed na met water. Say cheese!

Gebruik de Lucovitaal Activated Charcoal twee maal per dag voor een snel resultaat

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding