Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Hippe 3-delige leren armbandjes met sterrenbeeld. Leuk voor jezelf of om iemand cadeau te doen!

Voordelen

  • Haal kracht uit de astrologie en draag jouw eigen sterrenbeeld bij je!
  • Ook leuk om iemand cadeau te doen
  • Verkrijgbaar in alle sterrenbeelden
  • Past vrijwel iedereen

Voorwaarden

  • Levertijd: je bestelling wordt uiterlijk 24 februari a.s. verzonden
  • Exclusief € 2,95 verzendkosten per item

Meer informatie

Veel mensen ontlenen in het dagelijkse leven kracht uit hun horoscoop en de astrologie. Hoe leuk is het dan niet om een hip armbandje te dragen met jouw sterrenbeeld en zelfs nog een tweede met jouw ascendant?

Deze armbandjes bestaan uit 3 bruinleren bandjes waarvan de middelste is verfraaid met metalen en houten kralen en een metalen plaatje met jouw sterrenbeeld. Het armbandje heeft een lengte van 22,5 cm en sluit met een stevig metalen slot.

Kies jouw armband
Hieronder lees je per sterrenbeeld de meest voorkomende persoonlijke eigenschappen. Kun je jezelf meer in de eigenschappen van een ander sterrenbeeld vinden, dan is het heel goed mogelijk dat dat sterrenbeeld jouw ascendant is. Het is dan ook leuk om twee armbandjes te combineren. Wat jouw ascendant is, kun je heel gemakkelijk vinden op het internet.

Ram 21 maart t/m 20 april
Avontuurlijk en energiek. Innovatief en moedig. Enthousiast en zelfverzekerd. Dynamisch en vlug van begrip. Zelfzuchtig en opvliegend. Impulsief en ongeduldig. Overmoedig en roekeloos.

Stier 21 april t/m 20 mei  
Geduldig en betrouwbaar. Warmhartig en liefdevol. Volhardend en vastberaden. Vreedzaam en houdt van veiligheid. Jaloers en bezitterig. Rancuneus en koppig. Genotzuchtig en hebzuchtig.

Tweelingen 21 mei t/m 20 juni
Past zich makkelijk aan en is veranderlijk. Openhartig en gevat. Intellectueel en welsprekend.  Jeugdig en levendig. Nerveus en gespannen. Oppervlakkig en inconsistent. Sluw en te nieuwsgierig.

Kreeft 21 juni t/m 20 juli 
Liefdevol en emotioneel. Fantasierijk en intuïtief. Voorzichtig en geslepen. Meevoelend en beschermend. Humeurig en veranderlijk. Lichtgeraakt en overemotioneel. Afhankelijk en niet in staat los te laten.

Leeuw 21 juli t/m 20 augustus  
Gul en warmhartig. Creatief en enthousiast. Ruimdenkend en hartelijk. Trouw en liefdevol. Pompeus en neerbuigend. Bazig en bemoeiziek. Autoritair en onverdraagzaam.

Maagd 21 augustus t/m 20 september 
Verlegen en bescheiden. Betrouwbaar en nauwkeurig. IJverig en praktisch. Analytisch en intelligent. Zorgelijk en pietluttig. Overdreven hardvochtig en kritisch. Conservatief en perfectionistisch.

Weegschaal 21 september t/m 20 oktober 
Diplomatiek en hoffelijk. Romantisch en charmant. Makkelijk in de omgang en sociaal. Idealistisch en vredelievend. Besluiteloos en veranderlijk. Goedgelovig en beïnvloedbaar. Flirterig en genotzuchtig.

Schorpioen 21 oktober t/m 20 november 
Wilskrachtig en vastberaden. Intuïtief en emotioneel. Gepassioneerd en doelgericht. Charismatisch en stimulerend. Wrokkig en jaloers. Obsessief en compulsief. Koppig en gesloten.

Boogschutter 21 november t/m 20 december
Optimistisch en vrij. Joviaal en goedgehumeurd. Eerlijk en recht door zee. Intellectueel en filosofisch. Blind optimistisch en zorgeloos. Onverantwoordelijk en oppervlakkig. Tactloos en rusteloos.

Steenbok 21 december t/m 20 januari
Praktisch en verstandig. Ambitieus en gedisciplineerd. Geduldig en voorzichtig. Grappig en gereserveerd. Pessimistisch. Fatalistisch. Vrekkig.

Waterman 21 januari t/m 20 februari 
Vriendelijk en humanitair. Eerlijk en trouw. Origineel en vindingrijk. Onafhankelijk en intellectueel. Eigenzinnig en weerbarstig. Dwars en onvoorspelbaar. Kil en te onthecht.

Vissen 21 februari t/m 20 maart
Fantasierijk en gevoelig. Mededogend en aardig. Onzelfzuchtig en onwerelds. Intuïtief en sympathiek. Escapistisch en idealistisch. Geheimzinnig en vaag. Zwakke wil en makkelijk te misleiden.

Bestel nu!
• Klik op de Bestel nu!-knop om te bestellen
• De aankoop wordt naar het adres gestuurd dat je invult
• Je ontvangt de aankoopbevestiging per e-mail. Klaar!

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding