Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Ontdoe jouw lichaam van gif- en afvalstoffen op een simpele manier met detox voetpleisters

Voordelen

  • Stimuleert afvoer van afvalstoffen in het lichaam
  • Helpt lichamelijk en geestelijk te ontspannen
  • Met vitamine C, bamboeazijn, chitosan en toermalijn
  • Voorzien van aromatherapie geuren voor extra werking
  • 12-pack: 3x lavendel, 3x rozen, 3x gember en 3x groene thee

Voorwaarden

  • Levertijd: je bestelling wordt uiterlijk 28 februari a.s. verzonden
  • Exclusief € 1,95 verzendkosten per bestelling

Meer informatie

‘Detoxen’ is momenteel een ware hype. Het zorgt ervoor dat darmen, nieren en lever worden ontdaan van afval- en gifstoffen die schadelijk zijn voor het lichaam. Vaak gebeurt dit door het volgen van speciale diëten en het innemen van vieze drankjes. Niet bepaald een pretje! Maar gelukkig is er ook een veel simpelere manier om afvalstoffen te bestrijden, namelijk door middel van detox voetpleisters!

Ontgiften via de voeten
De naam zegt al genoeg; de detox voetpleisters worden gewoon onder de voet geplakt en doen van daaruit hun werk. Klinkt dit raar? Nou, zo raar is het helemaal niet. De voetzool is namelijk de plaats waar de meeste zenuwbanen samenkomen. En volgens de natuurgeneeskunde staan deze zenuwbanen weer in contact met alle organen en lichaamsdelen. Deze innovatieve methode is dan ook gebaseerd op traditionele Chinese geneeskunde, zoals acupunctuur en voetreflexologie.

Werkzame stoffen en geuren
De pleisters bevatten vitamine C, bamboeazijn, chitosan en toermalijn. Bamboeazijn absorbeert gif- en afvalstoffen door de huid en heeft ontslakkende en steriliserende eigenschappen. Chitosan kan tot 5 keer het eigen gewicht aan vet binden, zodat het lichaam de toxines opgeslagen in het vet kan verwijderen. En toermalijn geeft negatieve ionen af die de bloeddoorloop en het ontgiftingsproces stimuleren.

Verder bevatten de voetpleisters een aromatherapie geur met elk hun eigen positieve eigenschappen. Je krijgt 3x lavendel, 3x rozen, 3x gember en 3x groene thee.

Lavendel: kalmerend, rustgevend, bloeddruk verlagend, voorkomt maagkramp en misselijkheid en spijsverteringsstoornissen. Werkt ontsmettend en pijnstillend.

Rozen: opwekkend, harmoniserend, helende en antibacteriële eigenschappen. Helpt bij hoofpijn, slapeloosheid, nervositeit, stress en menstruatieproblemen.

Gember: doorbloeding stimulerend, verwarmend, pijnstillend en ontstekingsremmend. Helpt bij krampen, flatulentie, misselijkheid, koorts, infecties, griep, verkoudheid, geestelijke uitputting.

Groene thee: antibacteriële, ontgiftende, antivirale en schimmelwerende werking. Helpt bij misselijkheid, pijn, stress en het versnellen van de stofwisseling. Versterkt de weerstand en bevordert de nachtrust.

Bestel nu!
• Klik op de Bestel nu!-knop om te bestellen
• De aankoop wordt naar het adres gestuurd dat je invult
• Je ontvangt de aankoopbevestiging per e-mail. Klaar!

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding