Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Wintervast en (bijna) zo mooi als een Griekse godin. Haal dat vakantiegevoel naar Nederland!

Voordelen

  • Geef je tuin, terras of balkon een mediterrane tint
  • Perfect voor Nederland; winterhard tot -15 graden Celcius
  • Hoogte bij aflevering: tussen de 90 en 100 cm!
  • Geschikt als kuipplant, maar kan ook in volle grond
  • Een echte eye-catcher voor je tuin, terras of balkon
  • Haal het vakantiegevoel een beetje naar Nederland

Voorwaarden

  • Levertijd: je bestelling wordt uiterlijk 30 maart a.s. verzonden
  • Exclusief € 5,95 verzendkosten per bestelling

Meer informatie

Wellicht ben je wel eens in Griekenland geweest, of bijvoorbeeld het Italiaanse Toscane. Daar zie je vele honderden olijfbomen staan, een plantsoort die al duizenden jaren tot de verbeelding spreekt. Het creëert direct die fijne, warme, relaxte Mediterrane sfeer die je tuin, terras of balkon helemaal compleet maakt. Vandaar dat we ook een deal met olijfbomen hebben geregeld, haal het vakantiegevoel een beetje naar Nederland!

Een mythische plant

De olijfboom (latijnse naam: Olea Europaea) is de oudste bekende gecultiveerde boom in de geschiedenis. Het is een prachtige groenblijvende boom die een mediterraans tintje naar je tuin of balkon brengt. Uiteraard kunnen ze ook echte olijven produceren! Olijfbomen zijn zeer winterhard, ze kunnen temperaturen tot min 15 graden Celsius weerstaan. Perfect dus voor de Nederlandse achtertuin. De olijf is een groenblijvende boom met dikke, leerachtige bladeren die in tegengestelde paren langs de stengel groeien. In de lente geniet je van de heerlijke bloesem, gevolgd door levendige en heerlijke vruchten.. wie wil dat nou niet in eigen tuin?!

Geschikt voor elke tuin

De olijfbomen zijn ideaal voor iedere tuin. Je kunt ze in kuipen planten en op het terras zetten, maar ze kunnen ook gewoon in volle grond geplaatst worden. De bomen worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment al een hoogte van maar liefst 100 cm (incl. pot) Deze olijfbomen worden het pronkstukje van jou buiten. Wintervast en (bijna) zo mooi als een Griekse godin. Haal dat vakantiegevoel naar Nederland!

Oplopende korting bij 2 stuks

– 1 winterharde XL olijfboom – vandaag slechts €24,95 ipv €99,95

– 2 winterharde XL olijfbomen – vandaag slechts €44,95 ipv €199,95

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding