Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Onbeperkt pannenkoeken eten in het pittoreske Lage Vuursche

Voordelen

  • Eet zoveel pannenkoeken als u op kunt!
  • Zowel zoete als hartige varianten
  • Restaurant bevindt zich in het mooie Lage Vuursche
  • Naast de bekende pannenkoeken ook keuze uit pannenkoeken met zalm, kalfsragout, shoarma en veel meer

Voorwaarden

  • Tegoedbon is geldig t/m 31 maart 2012
  • Tegoedbon is geldig voor 1 persoon
  • Reserveren verplicht o.v.v. Marktplaats Aanbieding
  • Tegoedbon is niet geldig op zondag

Meer informatie

Pannenkoeken vallen altijd in de smaak! Zowel bij jong als bij oud. Want zeg nou zelf, wie is er niet dol op? De mogelijkheden met pannenkoeken zijn eindeloos, voor ieders smaak wat wils. Zoet, hartig of bijzonder, bij Pannenkoekenrestaurant ’t Jagershuis in Lage Vuursche kunt u uw hart ophalen!

Huiselijke verwennerij
Huiselijke verwennerij op alle fronten, dat is wat Pannenkoekenrestaurant ’t Jagershuis in Lage Vuursche uitstraalt. Het pittoreske Lage Vuursche, maar ook de omgeving leent zich uitstekend voor verschillende activiteiten. Na een stevige wandeling langs kasteel Drakensteyn, een fietstocht door een van de schitterende bossen in de omgeving of een bezoek aan de midgetgolfbaan schuift u ongetwijfeld graag aan bij ’t Jagershuis! De ambachtelijk bereide pannenkoeken zijn een begrip in Lage Vuursche en omgeving en smaken vooral naar méér!

Vele variaties: voor ieder wat wils
’t Jagershuis biedt én heerlijke pannenkoeken met variaties en smaken voor iedereen én een omgeving die vele mogelijkheden biedt voor ontspanning en vrijetijdsbesteding. Maak er een gezellig uitje met het hele gezin van! Voor slechts € 10,95 per persoon kunt u hier nu onbeperkt genieten van pannenkoeken!

Dit schreef een gast die u voorging:
“Lekkere pannenkoeken, vlotte, aangename bediening en een sfeervolle uitstraling met een heerlijk terras aan de achterkant, waar je als het ware in het bos zit te eten. Voor ‘pannenkoekenhuisbegrippen’ een hele goede wat mij betreft.”
(iens.nl)

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding