Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Deze dekbedovertrekken bieden niet alleen heerlijk slaapcomfort en optimale duurzaamheid, ze zien er ook nog eens ontzettend chique uit.

Voordelen

 
  • Gemaakt van hoogwaardig microfiber
  • Vochtregulerend, ademend, anti-allergisch, strijkvrij, duurzaam en heerlijk zacht
  • Voorzien van handige instopstrook over de gehele breedte
  • Geleverd inclusief kussensloop
  • Optimale kleurvastigheid (reactieve wassing)

Voorwaarden

  • Levertijd: 5 werkdagen
  • Exclusief € 5,95 verzendkosten per bestelling

Meer informatie

Een mooi dekbedovertrek maakt je kamer in een klap een stuk leuker, gezelliger én chiquer. En dat is zeker niet onbelangrijk, want wij brengen maar liefst een derde deel van ons leven slapend door. Dat is niet niks! Dan kunnen we dat natuurlijk maar het beste zo aangenaam mogelijk maken. Deze dekbedovertrekken die we vandaag aanbieden in verschillende designs en kleuren maken dit optimaal mogelijk. Hier zul je iedere nacht opnieuw heerlijk onder in slaap kunnen vallen!

Hoogwaardig materiaal

Deze strakke dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoogwaardig microfiber. Dit is de enige synthetische stof die ademend en vochtregulerend is. Hierdoor zijn ze ontzettend zacht en hebben ze een zacht glanseffect meegekregen. Maar ook niet geheel onbelangrijk, dit maakt ze ontzettend sterk en duurzaam zodat je nog oneindig lang van het dekbedovertrek kunt genieten!

Verschillende kleuren verkrijgbaar

Deze dekbedovertrekken bieden niet alleen heerlijk slaapcomfort en optimale duurzaamheid, ze zien er ook nog eens ontzettend chique uit! Met de vijf verschillende kleuren is er voor elk wel wat wils. Zeg nou zelf; als je je slaapkamer binnenwandelt en je ziet deze luxe dekbedovertrekken dan heb je toch spontaan zin om in bed te gaan liggen?!

Compleet geleverd

Het beddengoed wordt geleverd als complete set, inclusief kussenslopen. Bij het 1-persoons dekbedovertrek zit één kussensloop, bij de 2-persoons en lits-jumeaux zijn dat er twee. De dekbedovertrekken zijn bovendien van 100% anti-allergisch en strijkvrij materiaal gemaakt. Vandaag bij Koopjedeal maken we pure luxe zoals je dat normaal gesproken alleen in 5-sterren hotels krijgt voor iedereen betaalbaar. Profiteer van deze prachtige deal!

Verkrijgbaar in onderstaande maten

– 140 x 200/220 cm (1-persoons) : slechts €19,95 ipv €79,95

– 200 x 200/220 cm (2-persoons) : slechts €19,95 ipv €99,95

– 240 x 200/220 cm (lits-jumeaux) : slechts €19,95 ipv €119,95

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding